ogladalem i ta menedżer mega deb***^2
|
|
coś nie do końca udała się ta rewolucja Gastronauci
ja widać po załączonych opiniach
|
|
Teraz tylko czekać aż ta karczma podzieli los jeszburgera
|
|
Taka Gessler by się zdała w inspekcji gastronomicznej... ja od dawna nie chodzę po knajpach bo z reguły podają syf. Otruć się można. Zresztą podejrzewam, że jak minie trochę czasu to i w tej karczmie wszystko wróci do stanu poprzedniego i ziemniaki znowu zaczną gnić...
Trzeba by ich sprawdzać co jakiś czas non stop czy poziom jeszcze trzymają...
|
|
Krzysio menadżerem "nie za bardzo jest zbyt inteligenty i wyuczony" hahahaha....
|
|
A kiedy Pani Gessler pojawi się w bidzie?
|
|
Byłam w tej knajpie ze 3 lata temu.Surówki stoją na takiej wyspie ale były wtedy bardzo niesmaczne(suche).
Na obiad tradycyjny schabowy.Na cały talerz ale cienki jak papier.
Mam nadzieję,że teraz będzie lepiej-raczej nie odwiedzę bo nie lubię dziczyzny ale ze względu na super własciciela życzę mu mnóstwa gości.
|
|
W Bidzie je się raz, pierwszy i ostatni... Robiłem 3 podejścia i 3 razy porażka 1) golonka po wbiciu widelca na 2 cm napotkała na lód, tak szybko piekli że nie zdążyli rozmrozić 2) szaszłyki po całym dniu na ruszcie trochę wyschły 3) pierogi tak profesjonalnie zlepione ze woda z farszem się wylewała..... Ktoś na forum polecił portal gastronauci. Akurat ten portal działa na za sadzie aby obsmarować. Zresztą każdy ma swój gust, to co ktoś wypluję bo nie dobre drugi zje ze smakiem. Jak ja to mówię: Jeżeli ktoś cały tydzień je garmażerkę z Biedronki to już samo pojawienie się w restauracji i zjedzenie czegokolwiek (nie koniecznie dobre) wywołuję euforię. |
|
W spiżarni były nowe, czyste pojemniki z sosem do pieczeni, rosołem i chyba jeszcze jakimś sypkim produktem i oczywiście trzeba było to wyrzucić...
Lista zakupów na barze chyba podłożyli, dla mnie to wszystko było pod show zrobione. W każdym odcinku jest wykorzystywany wzór tych samych emocji i problemów.
Za bardzo to wszystko jest naciągane.
|
|
Byłem tam z rodzinką jakiś miesiąc temu (to już po nagraniu show)... Nic się nie zmieniło... Trzeba było czekać ok. 10 min., aż Krzyś (kelner-menager) podejdzie zebrać zamówienie- a w lokalu pustki... O samodzielnym pobraniu kartynie wspomnę... Golonki w kapuście nie polecam- niedopieczony syf. Zobaczymy jak zajadę tam w niedzielę, czy będzie rewolucja po emisji w TVN...
|
|
kucharzy i nie tylko zapraszam na bezpłatne szkolenia: www.gis-szkolenia.pl
zapraszam
|
|
hehe dokładnie ja tez byłam po nagraniu i chyba menadzerowi kelnerowi woda sodowa do glowy uderzyła ze został menadzerem....ja rowniez czekalam az podejdzie Krzyś i sie nie doczekalam musialam sama sobie wziac karte jedzienie bylo dobre wnetrze ladne..
|
|
a co sie stało z Mariolą ? p. Wojtek kopnął blondynkę w du.. ?
|
|
Była jego narzeczoną, więc wszyskto możliwe, że dostała "strzała" |
|
pewnie mariole podaja zamiast dzika
|
|
Co z tego, że czyste pojemniki, skoro w środku sama chemia? Kto by chciał jeść w restauracji potrawy typu chińska zupka z torebki? Nie po to płacę za posiłek, żeby mnie chemią szprycowali! |
|
Pojemniki były nowiutkie, więc myślę, że specjalnie to przygotowali aby p. Gessler miała czym rzucać.
Proszek wsypali aby oczywiście p. Gessler miała się czego czepić.
A chemie podają nam wszędzie, sami ją kupujemy...(ale to już inny temat do dyskusji).
Po prostu cały ten show jest naciągany, mają być emocje i kozioł ofiarny a po wszystkim wszystko wraca do stanu przed programem.
|
|
Mariola - wkurzająca blondynka, wyfiokowana, niemyśląca i ograniczona - mam nadzieję, że p. Wojtek wyautował ją całkowicie z biznesu i swojego życia
|
|
P. Mariola jest w karczmie na zdjęciach z wilką strzelbą, psem myśliwskim i leżącym przed nią dzikiem. Ostatnio jak byliśmy ze znajomymi widzieliśmy ją- miała trampy, spodnie moro i ogromną kurtkę, wszystko na niej wisiało. Wróciła z polowania więc wynika, że nadal się spotyka z właścicielem... ) W telewizje ją bardzo brzydko przedstawili a w rzeczywistości jest zupełnie inaczej!
|
|
No tak, grila też zapuścili na potrzeby show!!!! Drogi widzu, świadcze usługi w lokalach gastronomicznych, i wiem jak wygląda kuchnia od kuchni. Powiem tylko że z reguły najczyściej jest w małych barach, bo tam właściciela nie stać na gratyfikację dla sanepidu. |
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|